Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πρόσβαση

Οδικώς:
Από Αθήνα, μέσω Ρίου-Αντιρρίου, ακολουθείστε τη διαδρομή Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Αμφιλοχία – Βόνιτσα – υποθαλάσσια σήραγγα Άκτιο–Πρέβεζα. Στην Πρέβεζα συνεχίστε προς Ηγουμενίτσα και βγείτε στην έξοδο προς Βαλανιδορράχη.
Από Θεσσαλονίκη, μέσω Εγνατίας Οδού, μετά τα Γιάννενα ακολουθείστε παράκαμψη προς Παραμυθιά και συνεχίστε προς Ηγουμενίτσα. Προχωρήστε στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και βγείτε στην έξοδο προς Βαλανιδορράχη.

Αεροπορικώς:
Με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν πτήσεις charter από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Στο αεροδρόμιο μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητο προς ενοικίαση. Από το Άκτιο περάστε από την υποθαλάσσια σήραγγα Άκτιο–Πρέβεζα. Στην Πρέβεζα συνεχίστε προς Ηγουμενίτσα και βγείτε στην έξοδο προς Βαλανιδορράχη.
Με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας (απ’ ευθείας σύνδεση με Αθήνα και πόλεις του εξωτερικού). Περάστε ακτοπλοϊκώς στην Ηγουμενίτσα. Εκεί μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητο προς ενοικίαση. Προχωρήστε στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και βγείτε στην έξοδο προς Βαλανιδορράχη.
Με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων (απ’ ευθείας σύνδεση με Αθήνα και πόλεις του εξωτερικού). Στο αεροδρόμιο μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητο προς ενοικίαση. Μετά τα Γιάννενα ακολουθείστε την Εγνατία οδό προς Παραμυθιά και από εκεί συνεχίστε προς Ηγουμενίτσα. Προχωρήστε στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και βγείτε στην έξοδο προς Βαλανιδορράχη.

Ακτοπλοϊκώς:
Από Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Προχωρήστε στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και βγείτε στην έξοδο προς Βαλανιδορράχη.